penningmeester

Gagandeep Singh

“Ik woon nu al 4 jaar in Nederland en ben geboren en getogen in Punjab(India). Toen ik Prabhjot had ontmoet in India was ik smoorverliefd en besloot daarom te verhuizen naar Nederland. Helaas was het in het begin erg moeilijk om mij een te voelen met de cultuur in Nederland. Niet omdat ik de taal niet kende, want ik had een inburgeringscursus gedaan en ging gelijk naar school toen ik in Nederland kwam, maar omdat ik een tulband droeg. Een ieder keek mij aan met een verwarde blik en ik zag er niet uit als de rest.

Ik heb een baard en draag een tulband, maar dat is mijn kroon en dat moet ook zo erkend worden! Ik heb Hotelmanagement gestudeerd en heb jaren ervaring opgedaan in Lagos(Nigeria) en in steden van India. Toch werd ik in Nederland niet uitgenodigd op sollicitatiegesprekken en ik denk dat dit met mijn tulband te maken heeft. Ik solliciteerde zelfs bij lage functies in hotels zoals stagiaire(terwijl ik in India hotelmanager was) en bij lokale horeca zoals McDonalds, maar ieder keer zonder succes. Nu ben ik al een aantal jaar werkzaam bij een Indiase groothandel als salesmanager, maar ik vind het nog steeds erg jammer dat ik werd gediscrimineerd wegens mijn tulband. Dit is ook de reden dat ik mijn vrouw(de oprichter van deze stichting) wil ondersteunen in haar doelen om meer bekendheid te creëren voor Sikhisme en maatschappelijke ondersteuning bieden aan hulpbehoevenden.  Tevens wil ik mensen helpen die net als mij in het begin moeite hadden met de Nederlandse cultuur, zodat ik hen kan helpen overbruggen en zodat deze culturen hand in hand met elkaar gaan in de maatschappij.” (22-05-2018)

Hi Future Owner!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore. 

 

Love, Oli