Sponsoring

Wilt u een van onze officiële sponsor worden en daarmee uw bedrijf promoten? Dat kan! Stichting Sikhisme en Cultuur organiseert veel (buurt)feesten, workshops en is aanwezig bij evenementen. Wij kunnen uw bedrijf promoten als u onze officiële sponsor wordt!

Hoe werkt het?
U kunt kiezen uit twee sponsorprogramma’s: €25 per maand of €40 per maand!

Voor €25 per maand wordt uw bedrijf 1 keer gesponsord op een van onze workshops door het uitdelen van uw flyers en het doen van mond op mond reclame. Wij plaatsen 1 advertentie voor u op onze facebookpagina! Uw logo komt op onze flyer en op onze website met een link naar uw website of facebookpagina.

Voor €40 per maand wordt uw bedrijf bij elke workshop, feest of evenement gepromoot door het uitdelen van uw flyers en het doen van mond op mond reclame. Wij plaatsen iedere week een advertentie voor u op onze facebookpagina! Uw logo komt op onze flyer en op onze website met een link naar uw website of facebookpagina. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze workshop om uw bedrijf te promoten en krijgt u leuke aanbiedingen als sponsor.

Dit is uw kans dus mis het niet om officiële sponsor te worden en uw bedrijf te promoten tegen een scherp tarief!
Het geld wat u doneert/sponsort wordt ingezet voor het organiseren van activiteiten in Nederland en de winst uit onze activiteiten wordt gedoneerd aan geode doelen in Nederland, bijvoorbeeld Khalsa Sewa Society Holland die een steentje bijdraagt in de educatie van arme kinderen in derde wereld landen.

Download hier onze sponsorformulier en mail het naar info@sikhisme-en-cultuur.nl

 

sponsorformulier