bestuurslid

Parneet Kaur

Ik ben Parneet en mijn doel om verbonden te zijn met Stichting Sikhisme en Cultuur is om mensen voor te lichten over de Sikh religie, cultuur en taal. Elk religie is speciaal en daarom zet ik wat moeite in om bewustzijn te creëren over mijn eigen religie: Sikhisme! En natuurlijk ook de punjabi cultuur. Wat wij doen, waarom wij doen en welke overtuigingen erachter zitten om dit zo te doen. (22-05-2018)

Onze gezamenlijke droom zal uitbloeien tot onze organisatie die veel waarde zal toevoegen voor de Nederlandse maatschappelijke problemen en internationale missies zoals het verhelpen van vrouwen. Wij heten U een warme welkom en danken U vriendelijk voor het lezen van onze beleidsplan.

 

 

What Drives Us

Our Mission

Stichting Sikhisme & Cultuur is een droom van Nederlandse Sikhs die meer erkenning willen en iets voor de gehele samenleving willen betekenen. Onze doel is om de maatschappij op nationale en internationale level te helpen met sociale problemen zoals; meer erkenning voor ons geloof; vrouwen van verschillende culturen meer stimuleren om te werken en meer socialer te worden, bevorderen van het samenwerken van meerdere culturen onder een dak, en maatschappelijke problemen zoals dakloosheid en overgewicht te bestrijden door activiteiten te organiseren. Ons bestuur bestaat voorlopig uit zes leden maar onze armen staan open voor meer krachten in de toekomst en tevens willen wij stagiaires en vrijwilligers een kans geven om te groeien en bestuurservaring op te doen.